Τι είναι η μεσοθεραπεία ?

To Microneedling είναι η πλέον μοντέρνα μέθοδος Μεσοθεραπείας.
Εισχωρούμε στις βαθιές στοιβάδες του δέρματος ειδικά Mesocoktails για φυσική παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και νέων κυττάρων. Δεν εφαρμόζεται μόνο τοπικά αλλά σαρώνεται όλο το πρόσωπο, το λαιμό, ακόμη και το ντεκολτέ για ένα ολιστικό αποτέλεσμα σε όλες τις βλάβες

Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται η μεσοθεραπεία ?

Με το Microneedling πετυχαίνουμε δραστικά:

  • μείωση στο βάθος των ρυτίδων και των εκφραστικών γραμμών,
  • εξάλειψη των ουλών,
  • lifting αποτέλεσμα,
  • λεύκανση των κηλίδων
  • Λάμψη
  • Ζωτικότητα και αναδόμηση του δέρματος

Είναι επώδυνη θεραπεία?

Όχι είναι μια θεραπεία ανώδυνη , ωστόσο προσαρμόζεται στην ανεκτικότητα του πελάτη για τη μέγιστη ασφάλεια .

Πως θα είναι το δέρμα μου μετά τη θεραπεία?

Αμέσως μετά την θεραπεία το δέρμα εμφανίζεται ελαφρώς ερυθρό , ακολουθεί καταπραϋντική  αγωγή με μάσκας και εφαρμογή serum με υαλουρονικό οξύ . Στο τέλος της συνεδρίας το δέρμα είναι σφριγηλό και λαμπερό με ελάχιστη ερυθρότητα η οποία καλύπτεται με την αναπλαστική και καλυπτική Blemish Balm. Μπορείτε να επιστρέψετε στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας χωρίς κανένα περιορισμό.

Χρειάζεται ειδική φροντίδα μετά τη θεραπεία?

Ναι χρειάζεται οπωσδήποτε αντηλιακή προστασία και κάποιο ισχυρό αναπλαστικό ορό σύμφωνα με τις ανάγκες του δέρματος και τις συμβουλές της αισθητικού ! Είναι η κατάλληλη περίοδος να εκμεταλλευτούμε την απορροφητικότητα του και να διεισδύσουμε πλούσια ενεργά συστατικά πολύτιμα για το δέρμα μας για καλύτερη αποτελεσματικότητα.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται ?

Το αποτέλεσμα γίνεται εμφανές από τη μία κιόλας συνεδρία. Ωστόσο ένας ολοκληρωμένος κύκλος συνεδριών περιλαμβάνει  6-8 συνεδρίες, αυτό εξαρτάται από το πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Ο χρόνος από συνεδρία σε συνεδρία είναι 10 μέρες.

Πόσο διαρκεί μια αγωγή

Μέσος χρόνος αγωγής είναι 60’ . Περιλαμβάνει ειδικό καθαρισμό πριν την εφαρμογή και ολοκληρωμένη καταπραϋντική αγωγή κι ενισχυτικά serum μετά την εφαρμογή.

Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο μη διστάσεις να το μοιραστείς με τους φίλους σου!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο: 2310 45 45 26

Share This

Share this post with your friends!