ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Βραβευμένο ως το Καλύτερο Κέντρο Αισθητικής στη Θεσσαλονίκη.

Το ΙΟΒΗ ανήκει στην οικογένεια της Beaute – Marine και είναι επίσημο διεθνές εκπαιδευτικό κέντρο στις μεθόδους μόνιμης αποτρίχωσης της διάσημης ACADEMIEDECTRO από τον Καναδά. Αισθητικοί και γιατροί μας επισκέπτονται για να εκπαιδευτούν και να εξειδικευτούν στην ηλεκτρόλυση και σε εφαρμογές με λέιζερ. Όλοι οι αισθητικοί στο ΙΟΒΗ ανήκουν στην εκπαιδευτική ομάδα της BEAUTE MARINE και διαθέτουν εξαιρετική εμπειρία και τεχνογνωσία.

Η μεγάλη ποικιλία μηχανημάτων μας επιτρέπει την επιλογή του ιδαανικού για το ταχύτερο μόνιμο αποτέλεσμα για εσάς.

Ριζική Αποτρίχωση με APILUS Xcell 27.12 ΜΗΖ και APILUS Platinum 27,12 ΜΗΖ της Dectro International

Η τεράστια εμπειρία μας σε συνδυασμό με τα πιο σύγχρονα, βραβευμένα, Καναδέζικα μηχανήματα ,Apilus xCell & Apilus Platinum της Dectro International, ανώδυνα και σε χιλιοστά του δευτερολέπτου καταφέρνουμε να έχουμε ένα μόνιμο και γρήγορο αποτέλεσμα στην υπερτρίχωση. Η εφαρμογή γίνεται πάντα με αποστειρωμένες βελόνες, μιας χρήσεως Ballet και Protec, οι οποίες δεν χρεώνονται στην αγωγή. Σε κάθε σημείο του σώματος και με ακρίβεια καθότι τα APILUS διαθέτουν ειδικά προγράμματα για κάθε περιοχή και τύπο τριχοφυΐας, ενώ μας δίνουν αυτόματα τις ενδεδειγμένες για την περιοχή και το πρόβλημα παραμέτρους

Φωτοαποτρίχωση APL της Dectro international

Με την φωτοαποτρίχωση Apilux3G χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα φωτός το αποτέλεσμα είναι καθοριστικό,μόνιμο με τον πιο ανώδυνο τρόπο και οι θύλακες οι οποίοι έχουν ανταποκριθεί είναι πλέον ανενεργοί! Στόχος είναι η μελανίνη της τρίχας, η οποία απορροφά το φως και το μετατρέπει σε θερμότητα. Η ανάπτυξη της θερμοκρασίας καταστρέφει τα κύτταρα stem τα οποία είναι υπεύθυνα για την παραγωγή νέας τρίχας!

Αποτρίχωση με Διοδικό Laser με το Matrix 808 της Vagheggi Phytotech

Το VGH Laser Diode Μatrix 808 HD με πρωτοποριακή τεχνολογία απόδοσης φωτός MATRIX για καλύτερο αποτέλεσμα σε πιο λεπτή τριχοφυΐα. Παραμετροποιείται σύμφωνα με την πυκνότητα ,την υφή & το χρώμα της τριχοφυΐας καθώς και την τον φωτότυπο δέρματος καλύτερη άνεση και αποτελεσματικότητα σε σκούρους φωτότυπους.

Αποτρίχωση με Alexandrite 755 & Diode Laser 808 της Result Med

To iD-Hair συνδυάζει τα δύο πιο αποτελεσματικά και δημοφιλή μήκη κύματος Alexandrite 755nm & Diode 810nm σε ένα μηχάνημα στην ίδια κεφαλή καλύπτοντας όλο το φάσμα σε τύπο τριχών ή τύπο δέρματος για μόνιμη απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, για γυναίκες και άνδρες, για όλες τις περιοχές του σώματος και το πρόσωπο.

Αποτρίχωση με κερί

Μία μέθοδος κατάλληλη για την προσωρινή απομάκρυνση της τριχοφυΐας από περιοχές μη ορμονοεξαρτόμενες (πόδια, μπικίνι, μασχάλες ).

Χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας προϊόντα αποτρίχωσης μιας χρήσεως και με γάντια.

Με την πολυετή πείρα μας κάνουμε την αποτρίχωση με κερί καθαρά, εύκολη και ανώδυνη!

Η εμπειρία μας έδωσε το δικαίωμα να τολμάμε και να πρωτοπορούμε..