ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Βραβευμένο ως το Καλύτερο Κέντρο Αισθητικής στη Θεσσαλονίκη.

Στο ΙΟΒΗ εργαζόμαστε με επαγγελματικά δραστικά φυτικά προϊόντα τόσο στις θεραπείες μας όσο και στη φροντίδα του δέρματός σας στο σπίτι.

DR. MED. CHRISTINE SCHRAMMEK KOSMETIK

Μία πολυβραβευμένη εταιρία ιατρικών καλλυντικών!
Δερμοκαλλυντικά, δημιουργημένα από τη Κλινικό Ιατρό Δερματολόγο, Αλλεργιολόγο και ειδική στην Αντιγήρανση Dr. Med. Christine Schrammek-Drusio.
Αποτελεσματικά derma.cosmetics, ισχυρά συμπυκνωμένα σε φυτικά συστατικά με βάση τα βότανα. Ο κόσμος των Δερμοκαλλυντικών ενώνεται με το κόσμο του μοναδικού απόλυτα φυτικού peeling GREEN PEEL® για εγγυημένα αποτελέσματα σε κάθε πρόβλημα δέρματος!
Είναι ένας πολύ επιτυχημένος σχεδιασμός, όπου ενώνονται οι γνώσεις και η εμπειρία της δερματολογίας με τη φυσική κοσμετολογία. Κατασκευασμένα στη Γερμανία.
Στόχος μας είναι ένα πάνω από όλα υγιές και όμορφο, νεανικό δέρμα!

VAGHEGGI PHYTOCOSMETICS

Άριστη Ποιότητα: Η Vagheggi Phytocosmetics ανέπτυξε μια μοναδική μέθοδο Φυτοκαλλυντικών, η οποία επιλέγει ωμές πρώτες ύλες (πάντα τις καλύτερες, προερχόμενες από όλο τον κόσμο) και κάνει την σωστή χρήση αυτών. Χρησιμοποιεί φυτά, βότανα, καρπούς, ρίζες αντλώντας τα πολύτιμα στοιχεία τους δίνοντας τους την αξία τους μέσα στις συνθέσεις τις οποίες έχει δημιουργήσει.
Με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και την δραστική φροντίδα δέρματος δημιουργεί απολαυστικές υφές που αλλάζουν σύνθεση και δράση ακόμη και κατά τη διάρκεια της χρήσης των προϊόντων.

Η εμπειρία μας έδωσε το δικαίωμα να τολμάμε και να πρωτοπορούμε..