ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Βραβευμένο ως το Καλύτερο Κέντρο Αισθητικής στη Θεσσαλονίκη.

ΟΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΙΟΒΗ

…ένα σύγχρονο ινστιτούτο αισθητικής

Με επιμέλεια, τεχνογνωσία και εξειδίκευση μπορούμε πραγματικά να διαγνώσουμε και να επέμβουμε σε κάθε αισθητικό πρόβλημα προσώπου, σώματος, υπερτρίχωσης.

Ιδρύθηκε από την Μαρία Καραμπουρνιώτη, αισθητικό, υλοποιώντας ένα όνειρο, με εμπειρία από το 1980, να δημιουργηθεί ένας πραγματικά σύγχρονος χώρος αισθητικής όπου όλες οι υπηρεσίες να γίνονται σωστά με επιμέλεια και συνείδηση.

Από το 2002 στο ΙΟΒΗ συμμετέχει και η κόρη της Άννα Καραμπουρνιώτη.

Με σπουδές στην ριζική αποτρίχωση και την φωτοαποτρίχωση  η Άννα Καραμπουρνιώτη όταν αποφοίτησε από το ΑΤΕΙΘ στο τμήμα Αισθητικής και Κοσμετολογίας Θεσσαλονίκης σπούδασε και ειδικεύτηκε στην Apilus® Academy της DECTRO  International στον Καναδά στην ηλεκτρόλυση και στις θεραπείες με φως. Είναι η επίσημη εκπαιδεύτρια της Dectro Academy για την Ευρώπη.

Εντρύφησε στις ειδικές γνώσεις των Peelings με φυτοκρυστάλλους GREEN-PEEL® σπουδάζοντας στην σχολή αισθητικής της Dr Med Christine Schrammek στο ESSEN της Γερμανίας.

Κατέχει την θέση της τεχνικής συμβούλου σε Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία σε όλες τις θεραπείες προσώπου της Γερμανικής σχολής.

Η Μαρία και Άννα Καραμπουρνιώτη φροντίζουν το ΙΟΒΗ να προσφέρει τις υπηρεσίες του σύμφωνα με την σκέψη και την φιλοσοφία με την οποία δημιουργήθηκε.

Όλο το προσωπικό του ΙΟΒΗ απαρτίζεται από άριστα καταρτισμένες εκπαιδεύτριες.

Ο κάθε άνθρωπος που μας τιμά με την επιλογή του στο ΙΟΒΗ είναι μοναδικός και δικαιούται ξεχωριστή προσωπική εργασία και το καλύτερο αποτέλεσμα.

Στον Οίκο Αισθητικής Φροντίδας ΙΟΒΗ η καθαριότητα και η συνέπεια αποτελούν πρωταρχική υποχρέωση. Γι’ αυτό τον λόγο δουλεύουμε με γάντια και αποστειρωμένα μίας χρήσεως υλικά . Οι βελόνες ριζικής αποτρίχωσης είναι αποστειρωμένες μιας χρήσεως και φυσικά δεν χρεώνεται.

Το ΙΟΒΗ βρίσκεται πάντα δίπλα σας έτοιμο να φροντίσει την κάθε σας ανάγκη με ασφάλεια ως την τελευταία λεπτομέρεια

Η εμπειρία μας έδωσε το δικαίωμα να τολμάμε και να πρωτοπορούμε..