Εντοπίσαμε και συγκεντρώσαμε όλους τους λόγους που μπορεί η Blemish Balm να σε κάνει να τη λατρέψεις!

 

1.Κάλυψη ΒΒ

Το φυτικό χρώμα της καλύπτει αξιόπιστα και μακροχρόνια βλάβες της επιδερμίδας, ερυθρότητα, ακαθαρσίες, μεγάλους πόρους και υπερμελαγχρώσεις. Χαρίζοντας μια τέλεια, ομοιόμορφη όψη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως το make up .

 

2.Καθαριστική, αντιφλεγμονώδης & αντιμικροβιακή δράση 

Χαρίζει άμεση εξισορρόπηση της λιπαρότητας- βοηθάει στην καταπολέμηση των βλαβών με αποτέλεσμα μια τέλεια, ομοιόμορφη, φωτεινή επιδερμίδα και συμβάλλει στην πρόληψη του σχηματισμού νέων ακαθαρσιών χωρίς να στεγνώσει το δέρμα.

3.Αναπλαστική δράση 

H BLEMISH BALM είναι το ιδανικό προϊόν για επούλωση και ανάπλαση προληπτικά και θεραπευτικά. Απομακρύνει την ερυθρότητα και το αίσθημα πόνου ή κνησμού, επουλώνει τις βλάβες και απομακρύνει τα σημάδια τους το συντομότερο δυνατό, ενώ παράλληλα προστατεύει από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Ιδανική για ακνεϊκά, αλλά και πολύ ευαίσθητα δέρματα. Ρυθμίζει τη λιπαρότητα και την ακμή, αλλά είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.. Χρησιμοποιείται καθημερινά, ακόμη και τη νύχτα για εντατική ανάπλαση και ρύθμιση αλλά και θεραπευτικά σε δερματοπάθειες, τσιμπήματα, ερυθήματα, εγκαύματα, μικρές πληγές κ.α.

4.Φυτικό Αντηλιακό Δείκτη 

Πλούσια ενεργά συστατικά όπως το Οξείδιο του Ψευδαργύρου και Διοξείδιο του Τιτανίου που περιέχει λειτουργούν ως φωτοανακλαστές ! Η καλυπτική Blemish Balm παρέχει αντηλιακή προστασία με φυτικό αντηλιακό δείκτη !

5.Αποχρώσεις

Πληθώρα αποχρώσεων για να βρεις τη δική σου ! Είναι διαθέσιμη σε 5 αποχρώσεις: Light, Classic, Honey, Dark Brown & Snow Blemish Balm (χωρίς καμία καλυπτική δράση, για γυναίκες που δεν επιθυμούν τα καλυπτικά, για άνδρες ή για εφαρμογή του GREEN PEEL σε περιοχές σώματος)

6.Αυθεντική BB από το 1967

Αναζητώντας την ιστορία της BB Cream στο Wikipedia αντιλαμβάνεται κανείς , πως η πρώτη πατενταρισμένη ιατρικά ανεπτυγμένη formula bb παγκοσμίως είναι από την Dr med Christine Schrammek . Δημιουργήθηκε αρχικά για την επούλωση δερμάτων, έπειτα από επεμβατικές αγωγές και peelings. Η μοναδική αυθεντική και πολυτάλαντη BLEMISH BALM  πάνω από 50 χρόνια αναπλάθει και θεραπεύει δέρματα !

Share This

Share this post with your friends!