Ένα ακνεϊκό & λιπαρό δέρμα χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα . Η ακμή και τα σημάδια που δημιουργεί είναι οι πιο σύνηθεις παθήσεις που αντιμετωπίζουμε στα ινστιτούτα αισθητικής. Περισσότερο από το 80% όλων των εφήβων σε όλο τον κόσμο πάσχουν από φλύκταινες, οζίδια και άλλα φλεγμονώδεις δερματικά εξανθήματα. Αλλά το ποσοστό των ατόμων με «ακμή ενηλίκων» έχει επίσης αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια λόγω stress , διατροφής , ορμονικών αλλαγών κ.α.

Σημαντικό ρολό για την ύφεση της σμηγματόρροιας και την καταστολή των φλεγμονών ακμής παίζει η σωστή φροντίδα του δέρματος με κατάλληλα προϊόντα για λιπαρά δέρματα.

 

Ποιο είναι το πρωτόκολλο καθημερινής φροντίδας για ένα ακνεϊκό & λιπαρό δερμα?

Βήμα 1ο

Καθημερινός καθαρισμός πρωί και βράδυ για την απομάκρυνση των ρύπων και του μακιγιάζ με το PURE SKIN CLEANSING FOAM 

Αναζωογονητικός καθαριστικός αφρός | Σωληνάριο 100 ml

Καθαρίζει βαθιά το δέρμα απομακρύνοντας το μακιγιάζ, τους ρύπους και τις επιπλέον εκκρίσεις του δέρματος με εκχύλισμα από Bamboo & νούφαρο. Δίνει μία αίσθηση φρεσκάδας και κάνει το PH του δέρματος ουδέτερο. Δραστικός αλλά παράλληλα απαλός καθαρίζει χωρίς να περιέχει σαπωνοποιητές. Ιδιαίτερα οικονομικός καθώς απαιτείται μικρή ποσότητα για κάθε εφαρμογή.

 

Βήμα 2ο

Ειδικό ισχυρό αντισηπτικό gel για χρήση μια φορά την ημέρα

GEL SUPER PURIFIANT | Dispenser 50ml

Είναι ισχυρό αντισηπτικό, στυπτικό, αντιφλεγμονώδες, αντιβακτηριδιακό gel το οποίο παράλληλα μειώνει την ερυθρότητα, ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος και αποτρέπει τη δημιουργία νέων βλαβών ακμής με έλαιο μέντας και καμφοράς. Προσφέρει μία δροσιστική και καταπραϋντική αίσθηση. Είναι εξαιρετικά βοηθητικό στους άντρες που υποφέρουν από θυλακίτιδα ή γυρισμένες τρίχες μετά το ξύρισμα. Συστήνεται είτε μετά το ξύρισμα είτε κατά τη διάρκεια. Εξαιρετικά θεραπευτικό για άτομα που υποφέρουν από ακμή για να ελέγξει τη μόλυνση και να επαναφέρει την υγεία στο δέρμα.

 

Βήμα 3ο

Ρυθμιστική κρέμα για λιπαρά, ακάθαρτα ή μικτά δέρματα SPECIAL REGULATING CREAM | Σωληνάριο 50ml

Αντιμετωπίζει δραστικά τη σμηγματόρροια και την ακμή ενώ παράλληλα ενυδατώνει, μαλακώνει και αναπλάθει το δέρμα. Ενεργοποιεί τις λειτουργίες του δέρματος και έχει αντιφλεγμονώδη και καταπραϋντική δράση. Μειώνει την αίσθηση κνησμού ή ερεθισμού που επιφέρουν οι βλάβες τις ακμής και μειώνει την ερυθρότητα. Απορροφάται άμεσα και κάνει την υφή του δέρματος matt

Εντατική Θεραπεία κατά της ακμής

Για εντατική θεραπεία ακμής με χρήση προϊόντων στο σπίτι συνίσταται η χρήση αμπούλων και μάσκας σύφωνα πάντα με τις οδηγίες της αισθητικού!

Ρυθμιστικές αμπούλες για λιπαρά, ακάθαρτα, ακνεϊκά με διευρυμένους πόρους δέρματα για χρήση μία κάθε βράδυ μετά τον καθαρισμό, πριν την εφαρμογή κρέμας για 1 εβδομαδα

IMPURITY STOP  | Κουτί με 7 αμπούλες των 2 ml

Η συμπυκνωμένη φόρμουλά του με εκχύλισμα λεμονιού και tamarindus indica, προσφέρει αντισηψία και ρυθμιστική δράση στο δέρμα. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και έχει αντιφλεγμονώδη δράση. Παράλληλα ενυδατώνει και συστέλλει τους πόρους.

 

Ειδική καθαριστική μαύρη μάσκα με ξυλάνθρακα από bamboo για λιπαρά ακάθαρτα δέρματα Απλώστε τη σε καθαρό δέρμα ομοιόμορφα. Αφήστε τη 10-15 λεπτά και αφαιρέστε τη με ζεστές κομπρέσες. Συχνότητα χρήσης 1-2 φορές την εβδομάδα.

ΒLACK CLEARING MASK  | Σωληνάριο 75ml

Μετά από έρευνα η Dr. Med Christine Schrammek δημιούργησε την πολυπόθητη Black Clearing Mask, αποφεύγοντας τελείως τις παρενέργειες που δημιουργούν οι “μαύρες μάσκες” του εμπορίου. Με πούδρα ενεργού ξυλάνθρακα από Bamboo δεσμεύει τις ακαθαρσίες, το σμήγμα και απελευθερώνει τους κλειστούς πόρους. Δραστικά αντιφλεγμονώδης, κάνει το δέρμα matt. Ενυδατώνει και τονώνει. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από όλους τους τύπους δέρματος σαν αποτοξινωτική Detox μάσκα.

 

Επειδή η ακμή θέλει αυτοπεποίθηση κι όχι  βαρύ μακιγιάζ, έχουμε τη λύση! Πολυδραστικό πολύτιμο καλυπτικό προϊόν με φυτικό αντηλιακό δείκτη για ανάπλαση και εξισορρόπηση

BLEMISH BALM (Honey, Classic, Light, Snow) | Σωληνάριο 40ml

Η πολυτάλαντη… *Διαθέσιμη σε 4 αποχρώσεις: Light, Classic, Honey & Snow (χωρίς χρώμα Ισχυρά αντιβακτηριδιακό και αντιφλεγμονώδες, είναι το ιδανικό προϊόν για επούλωση και ανάπλαση προληπτικά και θεραπευτικά. Απομακρύνει την ερυθρότητα και το αίσθημα ερεθισμού ή κνησμού, επουλώνει τις βλάβες και απομακρύνει τα σημάδια τους. Ρυθμίζει τη λιπαρότητα και την ακμή, αλλά είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Χρησιμοποιείται καθημερινά, ακόμη και τη νύχτα για εντατική ανάπλαση και ρύθμιση αλλά και θεραπευτικά σε δερματοπάθειες, ερυθήματα, εγκαύματα, μικρές πληγές κ.α. Επίσης έχει φυτικό χρώμα και λειτουργεί σαν καλυπτικό ενώ παράλληλα περιέχει και φυτικό αντηλιακό δείκτη 15 *Χρησιμοποιείται και μετά τα φυτικά peelings GREEN PEEL®.

Ανακάλυψε 5+1 λόγους που θα σε κάνουν να την λατρέψεις!

Ένα εξειδικευμένο πρωτόκολλο φροντίδας στο σπίτι σύμφωνα με τις ανάγκες του δέρματος σου αποτελεί το 40% της θεραπείας της ακμής! Μην ξεχνάς πως κάθε δέρμα είναι ξεχωριστό και έχει τις δικές του ανάγκες ! Είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε με ένα δωρεάν διαγνωστικό ραντεβού ! 

 

Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο μη διστάσεις να το μοιραστείς με τους φίλους σου!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο: 2310 45 45 26

Share This

Share this post with your friends!