Οι ατέλειες του σώματος … το επιπλέον βάρος , η παχυσαρκία , η κυτταρίτιδα ή η χαλάρωση είναι προβλήματα πιο πολύπλοκα από τις ατέλειες του προσώπου .

 

Κάτι που στο ΙΟΒΗ , γνωρίζουμε πολύ καλά ! Η πολυετή εμπειρία μας στο αδυνάτισμα και στη βελτίωση των ατελειών σώματος , η επίλυση πολλών δύσκολων περιστατικών , μας κάνει να γνωρίζουμε ότι κάθε περίπτωση είναι πολύ διαφορετική και απαιτεί μια εντελώς προσωπική προσέγγιση .
Για να μπορέσουμε να αντιληφθούμε τις προσωπικές σου ανάγκες,  ακολουθούμε μια σειρά διαγνωστικών μεθόδων στην πρώτη συνέδρια μας μαζί . Μια συνέδρια εντελώς απαραίτητη και η οποία δεν χρεώνεται.

Τα στάδια που ακολουθούμε είναι τα ακόλουθα :

 

1. Διάγνωση

Κάνουμε διάγνωση του μορφότυπου του σώματος σου σύμφωνα με τη μεθοδολογία του Ιπποκράτη . Η αναγνώριση του μορφότυπου, μας δίνει πολύ σημαντικές πληροφορίες ! Κάποιες από αυτές είναι ο μεταβολισμός του σωματος , ο μεταβολισμός των τροφών , η όρεξη , το ρεαλιστικό στόχο που μπορούμε να πετύχουμε και ποιες θεραπείες ανταποκρίνονται καλύτερα, ενώ παράλληλα βλέπουμε ποιες να αποφύγουμε λόγο ιδιοπαθειών του οργανισμού .
λιπομέτρηση & ζύγισμα

2. Λιπομέτρηση 

Με την λιπομέτρηση παρατηρούμε το ποσοστό λίπους του σωματος , την κατακράτηση υγρών , το δείκτη μάζας σωματος και το ποσοστό μυϊκής και οστικής μάζας . Βλέπουμε άμεσα ποια θα ήταν τα σωστά ποσοστά για το σώμα καθώς και το ιδανικό βάρος .

3. Συνέντευξη 

Η λήψη ιατρικού ιστορικού και η συνέντευξη μας επιτρέπουν να γνωρίσουμε την καθημερινή συμπεριφορά , το ορμονικό σου προφίλ , την ύπαρξη παθήσεων ή φαρμάκων και πολλών άλλων παραγόντων που επηρεάζουν το αποτέλεσμα .

4. Μέτρηση πόντων 

Η μέτρηση πόντων , η φωτογράφιση των ζωνών που χρειάζονται βοήθεια και άλλοι μέθοδοι μας επιτρέπουν να καταγράφουμε τα αποτελέσματα πριν και μετά την αγωγή .
Μετά από μεγάλη ανάλυση καταλήγουμε στα προσωπικά χαρακτηριστικά σου . Βάζουμε από κοινού τον άμεσο καθώς και μακροχρόνιο στόχο .
Με όλα τα παραπάνω βήματα μπορούμε να συνθέσουμε το προσωπικό σου θεραπευτικό πλάνο!
Επιλέγουμε ανάμεσα στην τεράστια ποικιλία καλλυντικών αγωγών και μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας με συνδυασμό τέτοιο για το ταχύτερο αποτέλεσμα .
Παράλληλα στηρίζουμε την καθημερινοτητα σου με συμβουλευτική διατροφική προσέγγιση και φροντίδα του δέρματος στο σπίτι για ενίσχυση του αποτελέσματος .Η πολυετής εμπειρία μας γνωρίζει πολύ καλά , είναι ότι σε αυτή την όμορφη διαδρομή , για να πετύχει κάθε άτομο το σώμα που επιθυμεί , εμείς πρέπει να παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη και να στηρίζουμε το άτομο τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά .

Δεν είναι δύσκολο να φτάσεις εκεί που επιθυμείς …!

Αρκεί να το πιστέψεις και να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας ! 

Είμαστε εδώ για να σου δώσουμε το σώμα που επιθυμείς 

 

 

Share This

Share this post with your friends!