To καλοκαίρι πέρασε και οι υπέροχες μέρες που περάσαμε κάτω από τον ελληνικό ήλιο άφησαν τα «σημάδια» τους στο δέρμα μας! Κάθε «σημάδι» από τον ήλιο, στο πρόσωπο ή το σώμα, έχει και μια ανέμελη ιστορία σε κάποια παραλία να διηγηθεί, ωστόσο, ένα δέρμα ταλαιπωρημένο από τον ήλιο χρειάζεται εξειδικευμένη βοήθεια, λεύκανση κι ενυδάτωση ταυτόχρονα ώστε να επιτύχουμε το στόχο μας.

Η κατάλληλη εποχή για να αντιμετωπίσουμε τα «σημάδια του ήλιου» τις υπερμελαγχρώσεις είναι το φθινόπωρο! Έχουμε άπλετο χρόνο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι , η έντονη ηλιοφάνεια και οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν υποχωρήσει και μας επιτρέπουν οποιαδήποτε λευκαντική ή απολεπιστική αγωγή!

Στο Ιοβη έχουμε παρά πολλούς τρόπους αντιμετώπισης των υπερμελαγχρώσεων κα πολλές φορές χρησιμοποιούνται και συνδυαστικά για τη μέγιστη αποτελεσματικότητα .

Λευκαντική Θεραπεία 

Εξειδικευμένα ολοκληρωμένα πρωτόκολλα θεραπευτικών αγωγών της Vagheggi Phytocosmetici & Dr. med ChristineSchrammek αποτελούν τη βάση στην καμπίνα μας για την επίλυση της υπερμελάγχρωσης . Κανένα προϊόν των θεραπειών μας δεν περιέχει parabens, ορυκτέλαια, PEGγαλακτωματοποιητές και έχουν όλα περάσει από test ανεκτικότητας δέρματος και αποτελεσματικότητας.

 

Θεραπεία με οξέα Φρούτων Primmisima από τη Vagheggi Phytocosmetics

Μια σύνθεση από δραστικά οξέα απολεπίζει αόρατα την επιφάνεια του δέρματος ενώ παράλληλα αναζωογονεί και συσφίγγει το χόριο. Μια θεραπεία υψηλής απόδοσης για μια άψογη επιδερμίδα: οι αποχρωματισμοί εξομαλύνονται, οι ρυτίδες λειαίνουν, το δέρμα αναζωογονείται, εξομαλύνεται, γεμίζει και ακτινοβολεί, όλα σε απόλυτη ασφάλεια

 

GreenPeel® το αυθεντικό

Το GREEN PEEL® είναι μία πολυβραβευμένη, ιατρικά-ανεπτυγμένη, απόλυτα φυτική θεραπεία, με αποκλειστικά φυτικά συστατικά, τα οποία έχουν αποδείξει την επιτυχία τους παγκοσμίως. Το πολύτιμο μίγμα του GREEN PEEL® αποτελείται από 11 βότανα, πλούσια σε βιταμίνες, ορυκτά και ένζυμα που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων. Εδώ και 60 χρόνια το GREENPEEL® θεραπεύει μεγάλη ποικιλία δερματικών προβλημάτων.

  • Με μεγάλη εξειδίκευση και μεγάλη αποτελεσματικότητα αντιμετωπίζει
  • Υπερμελαγχρώσεις διαφόρων αιτιολογιών (ορμονικής προέλευσης, φαρμάκων, έκθεσης στον ήλιο κ.α)
  • Θεραπεύει τη Φωτογηρανση
  • Θεραπεύει τη μετά φλεγμονώδη υπερμελάγχρωση που εμφανίζεται μετά την ακμή στα σκούρα δέρματα .
  • Παράλληλα με τη λευκαντική δράση επιτυγχάνουμε και αντιγηραντική και συσφικτική δράση στο δέρμα !
  • Επιλέγεται ένα από τα 3 επίπεδα του Green peel και σε συνδυασμό με τη Mela White τα αποτελέσματα είναι απλώς φανταστικά !
  • Χωρίς κανένα χημικό πρόσθετο και χωρίς οξέα, αποτελεί την πιο δυναμική αλλά παράλληλα φυσική και ασφαλή μέθοδο απολέπισης και ανάπλασης σε βάθος.

 

Δερμοαπόξεση με διαμάντι ή με μικροκρυστάλλους Vitapeel της Dectro International

Η πιο αόρατη μέθοδος Απολέπισης !Μια θεραπεία που αντιμετωπίζει δραστικά τα προβλήματα της επιδερμίδας και δρα αποτελεσματικά στην ανανέωση των κυττάρων. Διεγείρει τη λειτουργία παραγωγής του κολλαγόνου Μειώνει τις λεπτές γραμμές, τις ουλές. Εξομαλύνει τις ατέλειες του δέρματος και τις υπερμελαγχρωματικές κηλίδες. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Ενεργοποιεί την κυτταρική αναγέννηση. Λειαίνει την υφή της επιδερμίδας.

Χωρις κανένα ερεθισμό και ξεφλούδισμα !

Οξυγονωμένη Μεσοθεραπεία με το VITALO2 Της DectroInternational

Η έγχυση καθαρού οξυγόνου σε συνεργία με ενδοκοσμετικάσκευάσματα αναλόγως του προβλήματος του δέρματος και των πρωταρχικών αναγκών του βοηθούν στην αναζωογόνηση και την αντιμετώπιση διάφορων δερματικών ατελειών. Με τη μεσοθεραπεία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε πολλαπλά δερματικά προβλήματα ταυτόχρονα με την έγχυση κατάλληλων προϊόντων

Μεσοθεραπεία Microneedling

To Microneedling είναι η πλέον μοντέρνα μέθοδος Μεσοθεραπείας. Εισχωρούμε στις βαθιές στοιβάδες του δέρματος ειδικά Mesocoktails για φυσική παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και νέων κυττάρων. Δεν εφαρμόζεται μόνο τοπικά αλλά σαρώνεται όλο το πρόσωπο, το λαιμό, ακόμη και το ντεκολτέ για ένα ολιστικό αποτέλεσμα σε όλες τις βλάβες. Με το Microneedling πετυχαίνουμε δραστική λεύκανση με παράλληλη φράση lifting , αντιγήρανσης και λάμψης

To Microneedling έρχεται να βελτιώσει ή να αντικαταστήσει την Ενέσιμη μεσοθεραπεία. Με τη μεσοθεραπεία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε πολλαπλά δερματικά προβλήματα ταυτόχρονα με την έγχυση κατάλληλων προϊόντων

Φωτολεύκανση Apilux3G

Η πιο επεμβατική  μέθοδος . Αντιμετωπίζει σκούρους και καλά περιγεγραμμένους λεκέδες στο πρόσωπο και στο σώμα (πχ ραχιαία επιφάνεια χεριών , πλάτη κτλ ) Ιδανικό για γεροντικές κηλίδες .Η μελανίνη καυτηριάζεσαι και το δερμα απολεπιζεται τοπικά .

Η επιλογή της κατάλληλης μεθόδου γίνεται έπειτα από τη διάγνωση της αισθητικού μας και εξαρτάται από το μέγεθος και το βάθος της υπερμελάγχρωσης, καθώς και το στόχο που θέτουμε μαζί .

Κάθε περιστατικό είναι διαφορετικό και για το λόγο αυτό αντιμετωπίζουμε με εξειδικευμένο πρωτόκολλο το κάθε άτομο ξεχωριστά! Ο χρόνος αντιμετώπισης επίσης διαφέρει από άτομο σε άτομο καθώς πολλές φορές έχουμε να αντιμετωπίσουμε και ορμονικούς παράγοντες.

Η επιτυχία οποιασδήποτε θεραπείας επιλέξουμε εξαρτάται από την συνέπεια στις συνεδρίες μας και από την χρήση λευκαντικών προϊόντων στο σπίτι !

Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο μη διστάσεις να το μοιραστείς με τους φίλους σου!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο: 2310 45 45 26

Share This

Share this post with your friends!