ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Ριζική Αποτρίχωση με Apilus senior 13.5 ΜΗΖ και Apilus Xcell 27.12 ΜΗΖ της Dectro International

Με το πιο σύγχρονα, καναδέζικα μηχανήματα, Apilus xCell & Apilus Senior της Dectro International, ανώδυνα (σε χιλιοστά του δευτερολέπτου) και με βελόνα μιας χρήσεως Ballet την οποία δεν χρεώνουμε καταφέρνουμε να έχουμε ένα μόνιμο και γρήγορο αποτέλεσμα στην υπερτρίχωση. Σε κάθε σημείο του σώματος με ακρίβεια αφού διαθέτουν έτοιμα προγράμματα που μας παρέχουν τα μηχανήματα ελέγχονται από εσωτερικό υπολογιστή και μας δίνουν αυτόματα τις ενδεδειγμένες για την περιοχή και το πρόβλημα παραμέτρους.

Φωτοαποτρίχωση APL της Dectro international

Με την φωτοαποτρίχωση Apilux3G χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα φωτός το αποτέλεσμα είναι καθοριστικό, μόνιμο με τον πιο ανώδυνο τρόπο και οι θύλακες οι οποίοι έχουν ανταποκριθεί είναι πλέον ανενεργοί! Στόχος είναι η μελανίνη της τρίχας, η οποία απορροφά το φως και το μετατρέπει σε θερμότητα. Η ανάπτυξη της θερμοκρασίας καταστρέφει τα κύτταρα stem τα οποία είναι υπεύθυνα για την παραγωγή νέας τρίχας!

Αποτρίχωση με Διοδικό Laser με το Matrix 808 της Vagheggi Phytotech

Το VGH Laser Diode Μatrix 808 HD με πρωτοποριακή τεχνολογία απόδοσης φωτός MATRIX για καλύτερο αποτέλεσμα σε πιο λεπτή τριχοφυΐα. Παραμετροποιείται σύμφωνα με την πυκνότητα ,την υφή & το χρώμα της τριχοφυΐας καθώς και την τον φωτότυπο δέρματος καλύτερη άνεση και αποτελεσματικότητα σε σκούρους φωτότυπους.

Αποτρίχωση με Alexandrite 755 & Diode Laser 808 της Result Med

To iD-Hair συνδυάζει τα δύο πιο αποτελεσματικά και δημοφιλή μήκη κύματος Alexandrite 755nm & Diode 810nm σε ένα μηχάνημα στην ίδια κεφαλή καλύπτοντας όλο το φάσμα σε τύπο τριχών ή τύπο δέρματος για μόνιμη απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, για γυναίκες και άνδρες, για όλες τις περιοχές του σώματος και το πρόσωπο.

Ενζυμική ή Βιολογική αποτρίχωση

Μια μέθοδος αποτρίχωσης που γίνεται με την εισχώρηση καταλλήλων φυτικών ενζύμων από παπάγια σε πρόσφατα αποτριχωμένους θυλάκους. Η Ενζυμική ή Βιολογική αποτρίχωση εφαρμόζεται αμέσως μετά από τη ριζική αποτρίχωση ή την κοινή αποτρίχωση με το κερί σε οποιοδήποτε σημείο του προσώπου ή του σώματος. Ανήκει στις μεθόδους της μόνιμης αποτρίχωσης. Μόνιμη αποτρίχωση σημαίνει όταν μετά από διάστημα 2 χρόνων εφαρμογής της μεθόδου δεν έχουμε επανέκφυση της τριχοφυΐας.

Αποτρίχωση με κερί

Μία μέθοδος κατάλληλη για την προσωρινή απομάκρυνση της τριχοφυΐας από περιοχές μη ορμονοεξαρτόμενες (πόδια, μπικίνι, μασχάλες).

Χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας προϊόντα αποτρίχωσης μιας χρήσεως και με γάντια.

Με την πολυετή πείρα μας κάνουμε την αποτρίχωση με κερί καθαρά, εύκολη και ανώδυνη!

Η εμπειρία μας έδωσε το δικαίωμα να τολμάμε και να πρωτοπορούμε..