Με μεγάλη χαρά δηλώσαμε συμμετοχή στα φετινά Aesthetic Awards 2022 , ένας σπουδαίος θεσμός που επιβραβεύει την καινοτομία και τους επαγγελματίες της ομορφιάς!

Ο Οίκος Αισθητικής Φροντίδας ΙΟΒΗ συμμετείχε στην κατηγορία Best Independent Aesthetic Center Thessaloniki και διακρίθηκε με το Χρυσό Βραβείο!

Τελετή Απονομής Aesthetic Awards 2020

Το βραβείο είναι αφιερωμένο σε όλους εσάς, που με την αγάπη, τη στήριξη και τη εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος !

Το πάθος μας είναι να λύνουμε κάθε αισθητικό πρόβλημα, εύκολα και γρήγορα, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές παγκοσμίως. Ο κάθε άνθρωπος που μας τιμά με την επιλογή του στο ΙΟΒΗ είναι μοναδικός και δικαιούται ξεχωριστή προσωπική εργασία και το καλύτερο αποτέλεσμα από εμάς! Φροντίζουμε να βελτιώνουμε τόσο την εμφάνιση όσο και την ψυχολογία.

Στο 𝗜𝗢𝗕𝗛 η αισθητική εξελίσσεται και προοδεύει!

Ο Οίκος Αισθητικής Φροντίδας ΙΟΒΗ, σήμερα, με 40 χρόνια εμπειρίας και εργασίας παρέχει υπηρεσίες αισθητικής φροντίδας σε υψηλό επίπεδο τόσο σε γνώση όσο και σε πρωτοπόρες κοσμετολογικές θεραπείες.

Εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για κάθε αισθητικό πρόβλημα προσώπου σώματος αποτρίχωσης αποτελεί ένα παράδειγμα για την οργάνωση του. Με την πεποίθηση ότι η αισθητική εξελίσσεται και προοδεύει το Ιόβη κάθε χρόνο προσφέρει νέες πρωτοποριακές αγωγές στους πελάτες του.Με άνετους όμορφους χώρους σε τμήματα η καθαριότητα και η τάξη είναι προτεραιότητα. Ανήκει στην Beaute Marine Group Of Companies και είναι το κέντρο εκπαίδευσης των νεών αισθητικών.

Η Μαρία και η Αννα Καραμπουρνιώτη θα συνεχίσουν να φροντίζουν το ΙΟΒΗ, ώστε να προσφέρει τις υπηρεσίες του σύμφωνα με την σκέψη και την φιλοσοφία με την οποία δημιουργήθηκε!

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας όλα αυτά τα χρόνια!

 

 

 

 

 

Share This

Share this post with your friends!