75.15 Βραβευμένη θεραπεία lifting με Αμέθυστο & μαστίχα Χιου

Η σειρά 75.15 είναι το τελευταίο σύνορο στην κοσμετολογία , τέλεια συνεργεία δραστικών  συστατικών απο τη φύση που λειτουργούν σε γετετικούς κώδικες στην ίδια τη φύση. 

Η φιλοσοφία της 75.15

Οι θεωρίες σχετικά με τη γήρανση μπορούν να διαιρεθούν σε 2: προγραμματισμένες και λανθάνουσες. Οι πρώτες βασίζονται στη θεώρηση ότι η γήρανση ακολουθεί ένα βιολογικό χρονοδιάγραμμα. Για παράδειγμα, με το πέρασμα των χρόνων γονίδια που είναι υπεύθυνα για τη ρύθμιση των ζωτικών λειτουργιών μπορεί να ενεργοποιηθούν ή να απενεργοποιηθούν, ή η φυσική παρακμή ορισμένων ορμονών ή η μειωμένη αποτελεσματικότητα του ανοσοποιητικού συστήματος μπορεί να προκαλέσουν τη διαδικασία της γήρανσης.

Ωστόσο, οι θεωρίες για καταστροφή ή λαvθάνουσες κατηγορούν την επίδραση του περιβάλλοντος που έχει στα κύτταρά μας, τα οποία γίνονται όλο και λιγότερο ικανά να επιδιορθώσουν τη ζημιά που έχει γίνει. Είναι πιθανό ότι όλοι οι παραπάνω παράγοντες μπορεί να παίζουν ένα ρόλο, κάθε ένα ενσωματώνεται με το άλλο. Είναι πλέον προφανές πόσο σημαντική είναι μια σωστή διατροφή σε αυτή τη δεύτερη υπόθεση.

Πώς το DNA προσδιορίζει αυτό που είμαστε?

Το DNA στα κύτταρά μας (το οποίο αποτελείται από πολλά γονίδια) παράγει όλα τα μόρια που απαρτίζουν το ανθρώπινο σώμα. Τα γονίδια σε τμήματα (αλληλουχίες) του DNA, επιτρέπουν όλες τις μεταβολικές αντιδράσεις, μεταφέροντας τον κωδικό τους για να συνθέσουν συγκεκριμένες πρωτεΐνες. Διάφορα γονίδια έχουν μελετηθεί και φαίνεται να συνδέονται με την μακροζωία, καθώς η διακύμανσή τους αντανακλά τη μεταβολή αυτών των πρωτεϊνών, που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη διαδικασία της γήρανσης, συμπεριλαμβανομένου του δέρματος σαν όργανο του σώματος.

Ένα σημαντικό στοιχείο σε όλα αυτά είναι η ανακάλυψη των πρωτεϊνών νεότητας και του ρόλου που παίζουν στον καθορισμό της μακροζωίας. Η νέα πρωτεΐνη νεότητας Η μια προσφάτως αναγνωρισμένη ονομάστηκε Κλωθώ από το όνομα Ελληνίδας θεάς, η οποία περιστρέφει το νήμα της ζωής. Οι επιστήμονες την κρίνουν ως πρωτεΐνη νεότητας λόγω του ότι εμπλέκεται σε πολλές από τις αντιδράσεις που εγγυώνται αποτοξίνωση και φυσική αυτοεπιδιόρθωση, βοηθώντας να αποκατασταθεί η βέλτιστη λειτουργία των κυττάρων.

 

Ποιος είναι ο στόχος της 75.15 ?

Μια νέα στρατηγική στη μάχη κατά της γήρανσης με αποτελέσματα που βοηθούν στην αναζωογόνηση του δέρματος. Νέα πυκνότητα και συμπαγή υφή, απενεργοποίηση η οποία συμπιέζει και επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα του προσώπου με αποτέλεσμα lifting

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ

  • 𝗟𝗶𝗳𝘁𝗶𝗻𝗴 & αντιρυτιδική δράση
  • Πυκνώνει το δέρμα (𝗿𝗲𝗱𝗲𝗻𝘀𝗶𝗳𝘆) & φουσκώνει το δέρμα ( 𝗽𝗹𝘂𝗺𝗽)
  • Βοηθά στην επαναδραστηριοποίηση των πρωτεϊνών νεότητας
  • Ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου και τη λειτουργικότητα του δέρματος
  • Επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα του προσώπου ενώ ανανεώνει και βελτιώνει την υφή του δέρματος
  • Λειαίνει την επιδερμίδα

 

Ποια είναι τα βασικά ενεργά συστατικά?

Μαστίχα Χίου

Δραστικές ουσίες από Pistacia lentiscus (Ελληνικό Μαστιχόδενδρο). Το Μαστιχόδενδρο παράγει ένα φυσικό αρωματικό ρητίνης που ρέει από τον κορμό και στερεοποιείται σαν κρύσταλλοι που παράγουν ένα ιδιαίτερο άρωμα. Από τις σταγόνες των κρυστάλλων ρητίνης εξάγεται το πολύτιμο 75.15 το οποίο: • Aυξάνει τη σύνθεση της πρωτεΐνης Κλωθώ στους ινοβλάστες

  • Προάγει την επιδιόρθωση του DNA και την αποτοξίνωση
  • Βελτιώνει την πυκνότητα του χορίου και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του προσώπου
  • Αυτό το πολύτιμο δραστικό συστατικό δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για την μακροζωία του δέρματος.
  • Η δράση “διάρκεια ζωής” των κυττάρων είναι το νέο επίτευγμα της αντιγήρανσης του δέρματος και έρχεται να ενισχύσει τις σειρές της Vagheggi ενεργώντας ενάντια στις επιπτώσεις της χρονογήρανσης και της φωτογήρανσης.

 

 

 Αμέθυστος

 

Αμέθυστος Είναι η πιο πολύτιμη μορφή χαλαζία ,με ένα μοναδικό χρώμα το οποίο εξαρτάται από την παρουσία μαγγανίου (τονωτικό και συσφιγκτικό) και ποικίλλει από μωβ σε λεβάντα/λιλά. Πλούσιο σε διοξείδιο του πυριτίου, ενυδατώνει και τονώνει.

 Επιπλέον: Αποσταγμένο νερό από άνθος καλαμποκιού, Passionflower oil, Cupua βούτυρο Εκχύλισμα  από καφέ φύκια του κόλπου Maine: Antarctic Durvillea, Sea buckthorn, Ρrunus amygdalus dulcis, UVA/UVB φίλτρα, Βήτα γλουκάνη κ.λπ. 

 

 

Είναι επώδυνη θεραπεία ?

Είναι απο τις πιο απολαυστικές αγωγές προσώπου, αφού πλούσιες υφές και αρώματα εναλάσσονται δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων μέσα απο ένα βαθύ μασάζ!

Παρακολουθήστε το Tutorial Video της θεραπείας

 

 

Είναι μία θεραπεία με άμεσο αποτέλεσμα Lifting !

Δείτε το αποτέλεσμα με 1 ΜΟΝΟ εφαρμογή σε συνδυασμό με υπερήχους 

Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο μη διστάσεις να το μοιραστείς με τους φίλους σου!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο: 2310 45 45 26

 

 

 

Share This

Share this post with your friends!