Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ GREEN PEEL®

Μόλις κάνατε τη θεραπεία GREEN PEEL®! Η αναπλαστική διαδικασία έχει ενεργοποιηθεί από το μασάζ με το φυτικό μίγμα. Το πρόσωπο θα είναι ελαφρώς ερυθρό και θα έχετε μία ελαφριά αίσθηση θερμότητας, όπως όταν πρωτοβγαίνετε στον ήλιο. Κάθε φορά που το αγγίζετε θα αισθάνεστε μικρά τσιμπιματάκια από τους φυτοκρυστάλλους. Η αίσθηση αυτή υποχωρεί με φθίνουσα πορεία μέσα σε 24 ώρες. Κατά τα άλλα το δέρμα σας είναι λαμπερό, όμορφο και σφριγηλό. Η εκπαιδευμένη αισθητικός σας θα σας ετοιμάσει το προσωπικό σας πρόγραμμα περιποίησης για το σπίτι.Μην αμελείτε τη φροντίδα του δέρματος σας με τα προϊόντα dermacosmetics

τριβη green peel

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ GREEN PEEL®

Πλέον η ερυθρότητα έχει φύγει από το δέρμα σας. Όπως και η αίσθηση από τα τσιμπιματάκια. Έχετε ένα πρόσωπο λαμπερό και σφριγηλό.
Μην αμελείτε τη φροντίδα του δέρματος σας με τα προϊόντα dermacosmetics σύμφωνα με τις συμβουλές μας .

Η ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ GREEN PEEL®

Ενώ το δέρμα διατηρεί τη λάμψη του αρχίζει να δημιουργεί το αίσθημα τάσης. Καθώς οι ώρες περνούν θα δείτε κάποια μικρή υποψία αποφλοίωσης. Συνήθως ξεκινάει γύρω από το στόμα, λόγω των έντονων συσπάσεων. Έπειτα θα επεκταθεί στα μάγουλα. Το επίπεδο απολέπισης ποικίλει σύμφωνα με τη θεραπεία που επιλέξατε και την αναπλαστική ικανότητα του δέρματος σας –μπορεί να είναι ήπια ή πιο έντονη. Μην προσπαθήσετε να απομακρύνετε το επιπλέον δέρμα με τα χέρια σας, αφήστε το να πέσει όταν αυτό θα είναι έτοιμο.
Θα συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τα dermacosmetics κανονικά. Θα σας προσφέρουν σε αυτή τη φάση την ελαστικότητα και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το δέρμα σας.

green peel ξεφλουδισμα

Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ GREEN PEEL®

Η απολεπιστική διαδικασία του δέρματος είναι πλέον ορατή. Η απολέπιση έχει πια επεκταθεί στα μάγουλα και σταδιακά θα φτάσει στο μέτωπο, τη γραμμή των μαλλιών και το λαιμό μέχρι και την επόμενη μέρα. Μην προσπαθήσετε να απομακρύνετε το επιπλέον δέρμα με τα χέρια σας, αφήστε το να πέσει όταν αυτό θα είναι έτοιμο. Σε αυτή τη φάση θα μένουν κάποια μικρά υπολείμματα στο βαμβάκι με το οποίο ταμπονάρετε με τη HERBAL CARE LOTION. Θα συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τα dermacosmetics κανονικά. Θα σας προσφέρουν σε αυτή τη φάση την ελαστικότητα και την υγρασία που χρειάζεται το δέρμα σας. Εάν επιθυμείτε να μειώσετε την εικόνα της απολέπισης τοποθετείτε τα προϊόντα πολλές φορές μέσα στην ημέρα.

Η ΠΕΜΠΤΗ ΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ GREEN PEEL®

Το δέρμα σας πλέον έχει απολεπιστεί ομοιόμορφα. Αυτή την ημέρα έχετε ραντεβού με την αισθητικό σας για να κάνετε την αποθεραπεία με τα κατάλληλα αναπλαστικά θρεπτικά προϊόντα. Aπολαύστε την περιποίηση της αισθητικού στο Ιοβη , μία αγωγή χαλάρωσης, ομορφιάς και ευεξίας. Κατά την διάρκεια της αποθεραπείας θα αποκολληθεί το υπόλοιπο δέρμα που τυχόν έχει μείνει και θα έρθει στην επιφάνεια το νέο δέρμα. Πλέον το νέο σας δέρμα, το οποίο έχει άριστη απορροφητικότητα, θα δουλευτεί με πολύτιμα ενεργά συστατικά και θα αποκτήσει μία νεανική φρέσκια όψη.

Τα καταφέρατε, το δέρμα σας δείχνει σαν να έχει ξαναγεννηθεί, λαμπερό και όμορφο!

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για την περιποίησή του με τα κατάλληλα προϊόντα κατά την διάρκεια του επόμενου μήνα. Αυτό θα συμβάλλει στη μεγιστοποίηση του αποτελέσματος!

Blemish Balm Προιοντα green peel

Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο μη διστάσεις να το μοιραστείς με τους φίλους σου!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο: 2310 45 45 26

 

Share This

Share this post with your friends!