Τι είναι το Face Lab?

Το VAGHEGGI FACE LAB είναι η πιο καινοτόμος επιλογή μεθόδων νέων τεχνολογιών για την αντιμετώπιση των διαφορετικών εκδηλώσεων της γήρανσης με εξατομικευμένο και αποτελεσματικό τρόπο: πύκνωση, θαμπή επιδερμίδα, ρυτίδες, επαναφορά του ωοειδούς περιγράμματος του προσώπου, ραβδώσεις, επιδερμική χαλάρωση.

Η ολοκληρωμένη δράση οξυγόνωσης και απολέπισης της τεχνολογίας Diamond Microdermabration, που πραγματοποιείται με μία ποικιλία από πρωτοποριακές κεφαλές διαμαντιών, σε συνδυασμό με τις θεραπείες με RF Multipolar, Fractional RF και Ultrasonic στα 3MHz χαρίζουν μία ολιστική παρεμβατική και εξαιρετική αντιγηραντική και όχι μόνο δράση.

 4 τελευταίας τεχνολογίας ανεξάρτητες λειτουργίες της στην ίδια συσκευή

  • Diamond Microdermabration Δερμοαπόξεση με Διαμάντι
  • RF Radiofrequency Multipolar Ραδιοσυχνότητες
  • Fractional Radio Frequency (FRF)
  • Ultrasounds στα 3MHz Υπέρηχοι

Η απαλή, πλήρης απολέπιση με την τεχνολογία Diamond Microdermabrasion technology, πραγματοποιείτε από πρωτοποριακές κεφαλές διαμαντιού. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και την φυσική παραγωγή του κολλαγόνου, ενώ οι θεραπείες των Multipolar RF, Fractional RF και 3MHz Ultrasound έχουν αντιγηραντικές ιδιότητες, βοηθούν στην ενυδάτωση, την αναγέννηση όπως και την αποκατάσταση της ελαστίνης για μια δράση lifting και μια λαμπρή, νεανική εμφάνιση.

 

Για ποιους ενδείκνυται μια θεραπεία Face Lab?

Μια θεραπεία Face Lab είναι ιδανική για όλους του τύπους δέρματος και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε πολλαπλές ατέλειες δέρματος . Ωστόσο, είναι ιδανική θεραπεία ανάπλασης και θρέψης για την επιδερμίδα . Ενώ έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε γηρασμένα και ώριμα δέρματα αφού επιτυγχάνει λείανση ρυτίδων , την πύκνωση του δέρματος την επαναφορά του οβάλ του προσώπου  σε μία μόλις συνεδρία!

 

Είναι επώδυνη η συνεδρία και πόσο διαρκεί?

Όχι , αντιθέτως είναι μια ευχάριστη και χαλαρωτική συνεδρία διάρκειας 90’

 

 

Χρειάζεται αποθεραπεία ?

Μετά από μία συνεδρία Face Lab το δέρμα εμφανίζεται συμπαγές και λαμπερό ! Μπορείτε να επιστρέψετε στο πρόγραμμα της καθημερινότητας σας χωρίς κανένα περιορισμό . Μην ξεχνάτε να ακολουθείτε πάντα τις συμβουλές της αισθητικού σας και να χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα προϊόντα για την ενίσχυση του αποτελέσματος!

 

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται?

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία η διαφορά είναι εμφανής! Ωστόσο ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει 6-8 συνεδρίες , εξαρτάται από το πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε! Ο χρόνος από συνεδρία σε συνεδρία είναι 7 ημέρες

H τέλεια συνέργεια για την αντιμετώπιση την επίκτητων προβλημάτων δέρματος προσώπου και σώματος.

 

 

 

Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο μη διστάσεις να το μοιραστείς με τους φίλους σου!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο: 2310 45 45 26

Share This

Share this post with your friends!