Τι είναι η δερμοαπόξεση ?

H δερμοαπόξεση είναι η πιο αόρατη μέθοδος απολέπισης. Μια θεραπεία που αντιμετωπίζει δραστικά τα προβλήματα της επιδερμίδας και δρα αποτελεσματικά στην ανανέωση των κυττάρων. Διεγείρει τη λειτουργία παραγωγής του κολλαγόνου Μειώνει τις λεπτές γραμμές, τις ουλές & τις ραβδώσεις. Εξομαλύνει τις ατέλειες του δέρματος και τις υπερμελαγχρωματικές κηλίδες. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Ενεργοποιεί την κυτταρική αναγέννηση. Λειαίνει την υφή της επιδερμίδας .

Καταπολεμήστε τα σημάδια του χρόνου και της φωτογήρανσης και αποκτήστε δέρμα λαμπερό, φρέσκο και ενυδατωμένο.

Πρόκειται για την πιο απλή και αποτελεσματική μέθοδο καθαρισμού και αναζωογόνησης της θαμπής επιδερμίδας του προσώπου. Αν νιώθετε το δέρμα σας ταλαιπωρημένο, με στίγματα και δυσχρωμίες, τότε χρειάζεστε έναν βαθύ ιατρικό καθαρισμό. Η Δερμοαπόξεση Προσώπου είναι η ιδανική θεραπεία για να ανανεώσει την επιδερμίδα σας, αφήνοντάς την πιο καθαρή και λεία. Καταπολεμά τα σημάδια του χρόνου και της φωτογήρανσης, μειώνοντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Σε ποιους απευθύνεται η δερμοαπόξεση ;

Η δερμοαπόξεση είναι μια θεραπεία που αναλόγως την εφαρμογή είναι κατάλληλη για όλους. Αποτελεί βασική θεραπεία απολέπισης και βαθύ καθαρισμού για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους δέρματος αλλά ενδείκνυται και για τις «ώριμες» επιδερμίδες που θέλουν να καταπολεμήσουν τα σημάδια του χρόνου.
Είναι, επίσης, ιδιαίτερα αποτελεσματική σε περιπτώσεις κυστικής ακμής καθώς και για την εξάλειψη των ουλών της ακμής.

Τι επιτυγχάνεται με την Δερμοαπόξεση με Μικροκρυστάλλους ή Διαμάντι;

Με τη Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους ή διαμάντι επιτυγχάνεται η πλήρης αναζωογόνηση της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα :

  • Ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου
  • Μειώνει τις λεπτές γραμμές, τις ουλές & τις ραβδώσεις
  • Εξομαλύνει τις ατέλειες του δέρματος και τις υπερμελαγχρωματικές κηλίδες
  • Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα
  • Ενεργοποιεί την κυτταρική αναγέννηση
  • Λειαίνει την υφή της επιδερμίδας
  • Λευκαίνει την απόχρωση

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι άμεσα ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, με το δέρμα σας να είναι πιο λαμπερό και φωτεινό. Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, είναι απαραίτητη η ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Πόσο συχνά πρέπει να γίνεται η δερμοαπόξεση προσώπου;

Δεν προκαλεί κανένα ερεθισμό ή απολέπιση και επιτρέπει απόλυτα τη διατήρηση των δραστηριοτήτων σας. Εξαρτάται από το τύπο δέρματος , γενικά συνίσταται να επαλαμβάνεται 3 με 4 φορές τον χρόνο . Στην περίπτωση που γίνεται για μείωση πανάδων, ουλών ακμής, ρυτίδων και σύσφιξη του δέρματος, απαιτούνται 4-6 συνεδρίες σε μεσοδιάστημα 15 ημερών.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα της δερμοαπόξεσης προσώπου;

Τα αποτελέσματα της θεραπείας δεν είναι μόνιμα, καθώς το δέρμα μεταβάλλεται και ταλαιπωρείται καθημερινά από διάφορους εξωτερικούς παράγοντες. Ως αποτέλεσμα, συνιστάται η επανάληψη της θεραπείας σε τακτά χρονικά διαστήματα και η καθημερινή χρήση κατάλληλων προιόντων ανάλογα του τύπου δέρματος μας.

 

Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο μη διστάσεις να το μοιραστείς με τους φίλους σου!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο: 2310 45 45 26

Share This

Share this post with your friends!