Η ριζική αποτρίχωση είναι μία εξαιρετική μέθοδος που έχει βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως να απαλλαγούν μόνιμα από την τριχοφυΐα που τους ενοχλεί. Είναι η μοναδική μέθοδος που μπορεί να προσφέρει 100% μόνιμη απαλλαγή από κάθε τύπο και απόχρωση τριχοφυΐας, και σε κάθε τύπο και απόχρωση δέρματος.Είναι η μέθοδος με την οποία ολοκληρώνουμε και τελειοποιούμε τα αποτελέσματα του Laser.

Ωστόσο υπάρχουν Μύθοι και Αλήθειες γύρω από αυτή, Το παρόν άρθρο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε με ακρίβεια τα χαρακτηριστικά της.

 

Μύθος 1

Η ριζική αποτρίχωση πονάει.

Αυτή η εντύπωση έμεινε δικαιολογημένα στην γνώμη του κόσμου καθότι τα παλαιότερα αλλά και τα συμβατικά μηχανήματα είναι όντως επώδυνα. Δουλεύουν σε χαμηλή ισχύ, και για να μπορέσουν να αναπτύξουν την απαραίτητη θερμοκρασία μέσα στο θύλακα για την καταστροφή των αναγεννητικών κυττάρων της τρίχας, αναγκάζονται στέλνουν ρεύμα για πολύ χρόνο. Ο μεγάλος χρόνος ρεύματος επιτρέπει στην παραγόμενη θερμοκρασία να φύγει στους γύρω ιστούς, ένα φαινόμενο που προκαλεί ενόχληση ή πόνο στο άτομο.

Το πρωτοπόρο παγκοσμίως, διάσημο APILUSⓇ , είναι μηχάνημα με καταπληκτική εξέλιξη, κανονικός ηλεκτρονικός υπολογιστής, του οποίου η μεγάλη του ισχύς μας επιτρέπει να δουλεύουμε μόνο σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Ο χρόνος αυτός διατηρεί τη θερμοκρασία αυστηρά μέσα στο θύλακα.Το μοναδικό APILUSⓇ xCell που διαθέτουμε στο ΙΟΒΗ είναι ένα μηχάνημα που δεν πονάει καθόλου, αρκετοί πελάτες μάλιστα κοιμούνται κατά τη διάρκεια των μεγάλων συνεδριών. Απαράμιλλα άνετο, έχει καταρρίψει πλέον αυτό το μύθο, δίνοντας μία απόλυτα άνετη συνεδρία σε κάθε ζώνη του σώματος.

 

 

Μύθος 2

Η ριζική αποτρίχωση αφήνει στο δέρμα σημάδια ή ουλές.

Άλλη μία δικαιολογημένη εντύπωση καθότι τα συμβατικά μηχανήματα, λόγο των ιδιαιτεροτήτων, που αναφέρθηκαν παραπάνω καυτηριάζουν μεγάλη έκταση υγιούς δέρματος, κάτι που δημιουργεί σταθερά σημάδια με αργή επούλωση ή ακόμη και ουλές. Με το APILUSⓇ xCell το ρεύμα διοχετεύεται μόνο στη βάση του θύλακα, εκεί ακριβώς που το χρειαζόμαστε, χωρίς να δημιουργεί καμία επιρροή στους γειτονικούς ιστούς ή στην επιφάνεια του δέρματος. Απολαμβάνετε την άνετη αγωγή χωρίς κανένα σημάδι, ή οποιοδήποτε άλλο ρίσκο για το δέρμα σας.

αποτρίχωση

Μύθος 3

Μπορώ να ανεχθώ τη ριζική αποτρίχωση σε κάποιες περιοχές, αλλά όχι σε ευαίσθητες ζώνες, όπως το άνω χείλος, οι μασχάλες και το μπικίνι.

Το APILUSⓇ xCell διαθέτει ειδικό πρόγραμμα για κάθε διαφορετική ζώνη στο πρόσωπο και στο σώμα. Το δέρμα και οι θύλακές μας εμφανίζουν σημαντικές διαφορές από περιοχή σε περιοχή. Προσαρμοζόμαστε απόλυτα στην ευαισθησία και τα χαρακτηριστικά καθώς ζώνης που δουλεύουμε κάνοντας τη συνεδρία άνετη και εύκολη σε κάθε περίπτωση.

 

Μύθος 4

Κάνω χρόνια ριζική αποτρίχωση και δεν βλέπω αποτέλεσμα.

Στο ΙΟΒΗ , είμαστε εκπαιδευτικό κέντρο για όλη την Ευρώπη στις μεθόδους μόνιμης αποτρίχωσης. Η σωστή διάγνωση του ιδιαίτερου προβλήματος του κάθε ατόμου, η σωστή τεχνική και συνέπεια σε συνδυασμό με τα σύγχρονα μηχανήματα μας δίνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 


Μυθος 5

Θα φέρω τη δική μου βελόνα ριζικής αποτρίχωσης

Η βελόνα ριζικής αποτρίχωσης ειναι αποκλειστικά μίας χρήσης κι αποστειρωμένη  . Απαγορευέται να φυλλάσσεται για την επόμενη συνεδρία καθώς χάνει την αποστείρωση της και υπάρχει κίνδυνος επιμόλυνσης, καθώς επίσης μειώνεται και η αγωγιμότητά της! Στο Ιόβη χρησιμοποιούμε αποστειρωμένες βελόνες μίας χρήσης , η βελόνα ανοίγεται παρουσία του πελάτη και πετιέται σε ειδικό κάδο μετά το τέλος της συνεδρίας! Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για τη βελόνα !

Βρείτε επιπλέον πληροφορίες για την ασφαλή ηλεκτρόλυση ΕΔΩ

 

 

 

Κλείστε τωρα ένα διαγνωστικό ραντεβού και μια δοκιμή εντελώς δωρεάν και γνωρίστε την ριζική αποτρίχωση  !

Σας περιμένουμε για να διορθώσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα υπερτρίχωσης σας ταλαιπωρεί με ευκολία, ανεση, ασφάλεια και 100% αποτέλεσμα!

 

Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο μη διστάσεις να το μοιραστείς με τους φίλους σου!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο: 2310 45 45 26

Share This

Share this post with your friends!