ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΘΟΔΟΣ;

 

Στην αποτρίχωση όπως και σε πολλά άλλα πεδία, οι νέες τεχνολογίες συνεχίζουν να εμφανίζονται. Για να κάνετε μια επιτυχημένη επιλογή θεραπείας, πρέπει να γνωρίζετε τις διάφορες μεθόδους, τον τρόπο λειτουργίας τους και τα οφέλη τους. Ας αναλύσουμε 3 από τις πιο αποτελεσματικές τεχνολογίες που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά: Ηλεκτρόλυση , Φωτόλυση & Laser.

αποτρίχωση

ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗ- ΡΙΖΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

H ηλεκτρόλυση ή ριζική αποτρίχωση εξακολουθεί να είναι η μόνη μέθοδος για την μόνιμη και οριστική  100% εξάλειψη της τριχοφυΐας. Αυτή η τεχνική γίνεται όταν μια αποστειρωμένη μίας χρήσης βελονίτσα , μικρότερη από τους πόρους του δέρματος μας , γλιστράει στο θύλακα της τρίχας.

Στη συνέχεια δημιουργείται εξάλειψη των αναγεννητικών κυττάρων της τρίχας μέσω αύξησης της θερμοκρασίας ή την εξαλλαγή των υγρών που περιλαμβάνει φυσικά ο θύλακας .

Οι τεχνικές που αυξάνουν θερμοκρασία (τεχνικές θερμόλυσης)  χρησιμοποιούνται πιο συχνά επειδή είναι γρήγορες και λειτουργούν σε όλους τους τύπους τριχών . Για πολύ επιμονή και σκληρή τριχοφυΐα επιλέγονται οι μέθοδοι με την ονομασία Blend, όπου η χημική εξαλλαγή των φυσικών υγρών  που περιλαμβάνει ο θύλακας μας δίνουν ένα καταλυτικό και επιτυχημένο αποτέλεσμα.

 

Το μοναδικό APILUS XCELL μας δίνει τόσο μεγάλη ποικιλία μεθόδων όπου εξαλείφουμε κάθε πρόβλημα τριχοφυΐας, μικρό ή μεγάλο, μόνιμα.

Λαμβάνουμε υπόψιν ότι θύλακας της τρίχας είναι μία πολύ σημαντική δομή για το δέρμα. Εκτελεί πολύ σημαντικές λειτουργίες στο μεγαλύτερο όργανο του σώματος μας.

Στόχος μας είναι να απενεργοποιήσουμε μόνο την λειτουργία παραγωγής τριχοφυΐας και μην επηρεάσουμε καθόλου την υπόλοιπη λειτουργία του θύλακα.

Το APILUS XCELL μας δίνει αυτή την υπέροχη δυνατότητα!

Εκπέμπει στις ιατρικές συχνότητες των 27 MHz, διπλάσια ή πενταπλάσια ισχύ σε σχέση με άλλα μηχανήματα και μας προσφέρει μία αγωγή απόλυτα άνετη για το δέρμα, χωρίς κανέναν ερεθισμό, με απαράμιλλη αίσθηση ανέσης για τον πελάτη.

Αν θέλετε 100% αποτελεσματική και μόνιμη θεραπεία αποτρίχωσης, σε κάθε ζώνη , σε κάθε τύπο δέρματος και τριχοφυΐας επιλέξτε την ηλεκτρολύση!

Δείτε το video εφαρμογής ηλεκτρόλυσης 

ΦΩΤΟΛΥΣΗ & LASER

Οι συσκευές λέιζερ και IPL (Intense Pulsed Light) εκπέμπουν φως που απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας και μετατρέπεται σε θερμότητα . Είναι αυτή η θερμότητα που καταστρέφει τα βλαστικά κύτταρα των τριχών  μέσω θερμικής μεταφοράς. Η φωτόλυση & το laser είναι εξαιρετική επιλογή για τη θεραπεία μεγάλων περιοχών του σώματος.

Ωστόσο, αυτό δεν προκαλεί 100% μόνιμη αποτρίχωση. Το ποσοστό του αποτελέσματος ποικίλλει από το ένα άτομο στο άλλο και από το ένα μέρος του σώματος στο άλλο. Ποικίλλει φυσικά ανάλογα και με τη συσκευή . Εκτός αυτού, παρά τα πολλά πλεονεκτήματα αυτής της τεχνολογικής εξέλιξης, ορισμένοι τύποι δέρματος και τριχών απαιτούν ειδικές προφυλάξεις ή απλά δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με τη χρήση φωτός, για παράδειγμα:

  • Μαύρο δέρμα επειδή ο κίνδυνος εγκαυμάτων είναι πολύ υψηλός.
  • Γκρι, λευκά, ξανθά ή ανοιχτά μαλλιά λόγω της έλλειψης σκούρης χρωστικής (μελανίνη). Δεν απορροφάται αρκετό φως για να καταστρέψει την τρίχα και τον βολβό της.

Για γρήγορα αποτελέσματα και για την κάλυψη μεγάλων περιοχών του σώματος, η φωτόλυση ή το laser είναι η τέλεια λύση!  Μειώνει δραστικότατα τον αριθμό και την ποιότητα των τριχών σε σύντομο χρονικό διάστημα. Για μόνιμη 100% θεραπεία, τα χνουδάκια που παραμένουν πρέπει να αφαιρούνται  με ριζική αποτρίχωση

Δείτε το video εφαρμογής Laser  & Φωτόλυσης

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

Και οι δύο μέθοδοι έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητα και τα οφέλη τους. Η ηλεκτρόλυση διαφοροποιείται από το γεγονός ότι μπορεί να θεραπεύσει τριχοφυΐα οποιουδήποτε χρώματος και  δέρμα οποιουδήποτε φωτότυπου . Είναι επίσης η ιδανική τεχνική για την τριχοφυΐα του προσώπου.

Από την άλλη πλευρά, το λέιζερ και το IPL μπορούν να μειώσουν την ποσότητα της τριχοφυΐας  σε μεγαλύτερες περιοχές σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εναπόκειται λοιπόν στον χειριστή να προτείνει τον καλύτερο συνδυασμό σε κάθε πελάτη, λαμβάνοντας υπόψη το φωτοτύπο, το χρώμα των μαλλιών, την περιοχή που πρέπει να αντιμετωπιστεί, τις αντενδείξεις, την ευαισθησία. Η ακριβής διάγνωση, η εξειδικευμένη κατάρτιση του χειριστή και τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας είναι το κλειδί της επιτυχίας !

Το ήξερες ότι το ΙΟΒΗ αποτελεί εξειδικευμένο εκπαιδευτικό κέντρο για τις μεθόδους μόνιμης αποτρίχωσης για όλη την Ευρώπη ;

Διαθέτουμε 2 μοντέλα ριζικής αποτρίχωση APILUS  ( APILUS XCELL 27mHz & APILUS PLATINUM 27mHz) και 3 μοντέλα Φωτοαποτριχωσης ( Laser Diode Matrix – Βραβευμένο με το Χρυσό βραβείο ως το καλύτερο Ιατρικό Laser Αποτρίχωσης , Laser Dual Wave Αλεξανδρίτης + Διοδικό & APILUX APL 3rd Generation)!

Με όλη αυτή την ποικιλία μηχανημάτων και όλο μας το προσωπικό με κατάρτιση εκπαιδευτή μόνιμης αποτρίχωσης μπορούμε να σας προσφέρουνε το απόλυτο αποτέλεσμα!

Αυτό που αναζητάτε!

 

 Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο μη διστάσεις να το μοιραστείς με τους φίλους σου!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο: 2310 45 45 26

Share This

Share this post with your friends!